Wysłany: 2008-07-16, 21:43 [16-07-2008] PUCHAR UEFA (1. RUNDA KWAL.) największy wygrany kurs: 7.25
Marsaxlokk FC - NK Slaven Belupo
Legia Warszawa - FC Gomel
MTZ Ripo Minsk - MSK Zilina
Hapoel Ironi Kiryat Shmona - FK Mogren Budva
Glentoran Belfast - Metalurgs Liepajas
Khazar Lankaran FC - Lech Poznan
HNK Hajduk Split - Birkirkara FC
Siroki Brijeg - FK Partizani Tirana
Tobol Kostanay - FK Austria Magna
Spartak Trnava - Wit Georgia Tiflis
Omonia Nicosia - Milano Kumanovo
Suduva Marijampole - TNS LLansantffraid FC
Pelister Bitola - Apoel Nicosia
Olimps Riga - St. Patricks Athletic
Shakhtyor Karagandy - Debreceni VSC
Racing FC Union Luxembourg - Kalmar FF
FK Vetra - Viking FK
EB Streymur - Manchester City
Djurgardens IF - FC Flora Tallinn
FC Dacia Chisinau - FK Borac Cacak
FC Ararat Yerevan - AC Bellinzona
Cork City - FC Haka Valkeakoski
Bröndby IF - B36 Torshavn
Cliftonville FC - FC Kopenhagen
Cherno More Varna - UE Sant Julia
FH Hafnarfjordur - CS Grevenmacher
FC Vaduz - Zrinjski Mostar
FC Honka - IA Akranes
Györ Eto FC - FC Zestafoni
FC Koper Sport Line - KS Vllaznia Shkoder
Hertha BSC Berlin - Nistru Otaci
Red Bull Salzburg - FC Banants Yerevan
Moje porpozycje:
LEGIA-FC Homel (Biał) 1 1.36
trener Legionistow, Jan Urban stwierdzil
"Wiem, że gdybyśmy nie wyeliminowali tej drużyny, byłaby katastrofa. Jeżeli przejdziemy dalej, będzie to coś normalnego. Chcemy pokazać się w Europie, dlatego z takimi ekipami jak FK Homel musimy sobie radzić".
Mysle ze kurs troche niski ale adekwatny bo ryzyko zerowe.
Khazar Lenkoran (Azer)-LECH P. X 3.20
Lech ma sklad z ktorym moze walczyc o msitrzostwo polski ale znajac polskie realia i to ze maja trenera partacza i to ze graja na wyjezdzie optowalbym za remisem. na dodatek filar srodka pola Rafał Murawski nie zagra w pierwszym meczu
Wysłany: 2008-07-17, 22:30
największy wygrany kurs: 7.25
Decos20 napisał/a:
Ja bym typowal inaczej- Legia zremisuje a Lech wygra!
Ps. Szeryf nie rozumiem dlaczego nazywasz Smude partaczem, moim zdaniem to drugi najlepszy trener w Polsce, tuz za Kasperczakiem!
niezle Decos masz nosa ja typowalem zupelnie na odrwot. ale siara upssss
smudy nie lubie bo kurde ma dobra pake w tym kolejorzu a mogl walczyc o wicemistrzostwo w zeszlym sezonie
Nie wiem Szeryf czy to mozna nazwac nosem, przeanalizowalem gre Legii i Lecha w sparingach i wzialem pod uwage klase przeciwnikow! Ty opierales sie na wypowiedzi trenera Legii i na tym, ze nie lubisz Smudy! Skoro Legia kilka dni temu przegrywa w prawie najmocniejszym skladzie z Fc Basel (chyba, bo dokladnie nie pamietam) 6-1 to nie mogla zlapac formy do tego meczu! A, ze grali u siebie to porazka nie wchodzila w gre! Lech gral niezle w sparingach , ma mocny sklad, bardziej zgrany niz Legia, bo po mniejszej ilosci transferow i do tego przeciwnik o klase slabszy, Smuda preferuje ofensywny styl gry wiec i na wyjezdzie nie zamierza grac na remis!
Co do tego, ze Lech mogl walczyc o wicemistrzostwo- mogl, ale w druzynie Lecha jest sporo obcokrajowcow, ktorzy mimo iz maja duze umiejetnosci to bez rozegrania kilku sezonow nie moga stanowic o sile druzyny, (a po to zostali sprowadzeni) bo musza sie przystosowac do gry w naszej lidze, poznac jezyk itp. bo aklimatyzacja jest bardzo wazna! Smuda robi wszystko powoli, pokolei, nie spieszy sie i jezeli tylko dzialacze Lecha mu na to pozwola swoja cierpliwoscia to za rok-dwa bedziemy mieli w Polsce bardzo dobry zespol, mogacy grac o faze grupowa LM! Juz teraz wyglada to coraz lepiej, Smuda uzupelnil sklad i tylko sszkoda, ze Quinteros najprawdopodobniej odejdzie, bo ma jakies problemy rodzinne i chce wracac!
_________________ Barca- ,,Mes que un club"
Ostatnio zmieniony przez Decos20 2008-07-18, 11:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum