Wysłany: 2008-07-30, 08:27 [30-07-2008] Obrońca Romy mógł złamać nogę reprezentantowi P największy wygrany kurs: 2,35
Cytat:
- Wszystko wskazuje na to, że od początku sezonu będę grał w pierwszym składzie. We wszystkich sparingach grałem w wyjściowym ustawieniu i tak naprawdę przeszkodzić mi w meczu z FC Vaslui mogłaby tylko kontuzja, której nabawiłem się w ostatnim spotkaniu kontrolnym z Romą - mówi reprezentant Polski i piłkarz Steauy Bukareszt, Paweł Golański.
- Reprezentant Włoch, Christian Panucci, spóźnił się ze wślizgiem i trafił w moją kostkę. Aż boję się pomyśleć, co by było, gdybym nie miał jej dobrze zabezpieczonej specjalnymi plastrami. Wtedy mogłoby to się skończyć dużo gorzej. Włoch mógł mi złamać nogę. A tak mam tylko dużego krwiaka na nodze - dodaje Golański.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum