Witam. Nazywam się Darek, mam 13 lat i jestem z Łodzi.
Kibicuję popularnym Red Devils (Manchester united ;) )
Lubię grać w gry przez neta jak np. Call of Duty czy SA-MP.
Wielkie Elo
Wysłany: 2008-04-29, 17:56
największy wygrany kurs: 7.25
siemano. jestem Adam mam 19 lat i wielkim fanem Manchesteru United!
mieszkam w okolicach szczecina ;) foty kiedy indziej dam.
kocham muzyke hardtechno i schranz
pozdr
Wysłany: 2008-04-30, 14:36
Elo. Nazywam się Maciek, mam 13 i tak jak CierP jestem z Łodzi. Zostałem diabłem jak do Manchesteru dołączył Wayne Rooney i odtąd im kibicuje. Uwielbiam piłkę nożną i muzykę.
Wysłany: 2008-05-06, 13:47
Witam wszystkich. Jestem Gracjan. Mam 14lat( w czerwcu Jak co to 17 17 czerwiec rlz)
Interesuję się wszystkimi sportami od małego. Od 2 lat gram na bukmacherce. Na razie wychodzi mi to bardzo dobrze. W minione wakacje wygrałem 750zł na czysto także nie jesteś źle:D Mieszkam w Ostrowie a moją główną pasją jest żużel na którym zawsze jestem a także jeżdże na wyjazdy. Lubię też chodzić na mecze koszykówki. A więc Km Intar Lazur Ostrów & Atlas Stal Ostrów rulez
Wysłany: 2008-05-06, 14:36
największy wygrany kurs: 7.25
Decos20 napisał/a:
Siemanko. Jestem Tomek, mam 19 lat i kibicuje Barcelonie!!
Lubie czasem walnac piwko pokopac gale i pograc na kompie
Miałem pare mniejszych i wiekrzych sukcesow w grach bukmacherskich (np. 700zł. za postawione2zł., kilka razy 400zł. za postawione 100zł) ale ostatnio bez więkrzych sukcesów ze wzgledu na brak czasu- Matura. Po maturze postaram sie pomoc w typowaniu wynikow, zrobie kilka analiz i mam nadzieje ze komus sie tym przysłużę!! Pozdro
normalnie jakbytm widzial siebie tylko zamiast Barcy u mnie jest Man Utd no i wygranych tkaich nie mialem :<
pozdro i witam na forum
Wysłany: 2008-05-08, 16:47
Witam. Mam na imię Daniel i mam 17 lat. Jestem z Radomia, z samiutkiego centrum.
Od dziecka kocham piłkę. Kibicuję mojej drużynie z miasta, czyli Radomiakowi.
Jeśli chodzi o te znane marki to FC Porto I Man Utd.
Poza samym graniem, uwielbiam wszelkie statystyki i nowinki związane z piłką.
Tyle ode mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum