To ciekawe jak ci ,,profesjonalisci" sporzadzali noty, bo za same 2 strzelone gole nie dostaje sie do najlepszej druzyny Euro!! Gra Nisterlooya na tych mistrzostwach nie byla lepsza niz np. Pawluczenki czy Torresa i po przesledzeniu skladow znalazlo by sie jeszcze conajmniej kilku napastnikow lepszych od niego! Nawet taki Henry, ktory zdecydowanie zawiodl gral lepiej, bo probowal cos zdzialac, walczyl, a i napewno nie przewracal sie o wlasne nogi, ale, ze Holandia wyszla z grupy i to w dobrym stylu to do ,,najlepszych" zalapal sie Nisterlooy, chociaz zdecydowanie lepiej nawet przy takich kryteriach wypadl Van Persie!!
Ja oceniam obiektywnie- wsrod tych nominowanych jest kilku, ktorych nie lubie ale zagrali dobry turniej i zasluzyli na nominacje!! Nisterlooy jednak gral padake! Bramki, ktore zdobyl nie byly jego zasluga, tylko w 90% asystujacych! Poza golami praktycznie nie bylo go widac, za takie cos nie mozna nominowac zawodnikow do najlepszych zawodnikow turnieju!!
Wysłany: 2008-07-02, 17:35
największy wygrany kurs: 3,40
Decos20, ale który oceniający przyzna się, że robi to nieobiektywnie?:)
jak wiecie kibicuję Italii, można wręcz powiedzieć, że jestem szykanowany w takich statystykach jak i w wielu wypowiedziach. Nie zważam na to, gdyż wiem, że 2 lata temu nie wygrały statystyki...
Po prostu trzeba podchodzić do nich z dużym dystansem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum