Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Tomikus
2008-04-23, 16:24
Żużel
Autor Wiadomość
mrw111 
Użytkownik

Wysłany: 2008-05-06, 19:29   

Cytat:
No już trochę przemyślałem. Nie chce tu bóg wie jakich wypracowań, analiz pisać. Ale typy żeby wiedzieć na kogo postawić. Kursy niestety jeszcze niedostępne ale gdy się ujawią to od razu podam. A więc:
Västervik - Masarna Avesta
Zespół Vastervik to zespół gwiazd. Masarna to waleczna drużyna mająca w swojej drużynie L. Adamsa. Jednak on jeździ ostatnio można powiedzieć słabo i tu stawiam w roli faworyta Vastervik. Wynik? Typuję zwycięsto ok. 15 pkt. Vastervik :+:

Indianerna - Rospiggarna
Indiaderna, która dziś gościć będzie Rospigarnę już od początku sezonu była skazana na pożarcie i spadek do Alsvensken. Słowa te potwierdziły się już w 1 kolejce chociaż mieli ciężki mecz z mistrzem Szwecji na wyjeździe. Piraterna natomiast wygrała z vice mistrzem kraju. Stawiam tu na Rospigarne która ma w swojej drużynie większe gwiazdy takie jak G. Hancock, Ch. Gjedde, J. Kołodziej czy świetnie spisujący się A. Shields
Wynik? Stawiam na ok.8pkt. zwycięstwo Rospigarny :+:

Elit Vetlanda - Piraterna
Elit Vetlanda zawiodła przegrywając pierwszy mecz. Nic lepszego nie pokazała drużyna Piraterna która przegrała z Hamarby. Nie będę się rozpisywał. Stawiam tu na dość pewne zwycięsto Elit.
Wynik? Typuję zwycięstwo Elit różnicą ok. 15pkt. :+:

Hammarby - Lejonen
Drużyna Hamarby jak i Lejonen świetnie zaczęły tegoroczny sezon. Lejonen ma w swoim składzie mistrza świata, który doznał już w tym roku kilkunastu porażek z rywalami. Jest do objechania i myślę że takie gwiazdy jak S. Nichols, M. Zagar czy świetnie spisujący się waleczni zawodnicy to wykorzystają i objadą " polską " drużynę.
Wynik? Stawiam na zwycięstwo Hamarby różnicą ok. 10pkt. :+:

Smederna - Dackarna Målilla
Słaby gospodarz zmierzy się z mocnymi goścmi. Nie ma co dużo pisać. Takie gwiazdy jak H. Andersen, P. Karlsson, F. Lindgren czy A. Jonsson na pewno tanio skóry nie sprzedają i wygrają ten mecz.
Wynik? Stawiam na zwycięstwo Dackarny różnicą ok. 10pkt. :+:

No i dzisiaj do przodu i to nieźle :D

Tomikus 
Administrator

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-05-06, 19:29   
   największy wygrany kurs: 3,40

mrw111, na jakich netowych bukach jest żużel?

mrw111 
Użytkownik

Wysłany: 2008-05-07, 05:16   

Tomikus, na pewno SPORTINGBET, na pewno EXPEKT

mrw111 
Użytkownik

Wysłany: 2008-05-07, 15:54   

Powiem krótko. Świetny kurs na Belle Vue które ma w swoim zespole J. Crumpa, Ch. Gjedde czy J. Screena. Eastbourne wyszedł pierwszy mecz na wyjeździe i myślę że to na tyle. Belle Vue musi wygrywać i gdzie mogą to zrobić lepiej niż u siebie. Nie wiem jak wy ale ja sobie postawiłem za 5zł :) Radziłbym wam podobnie bo 5zł to nie duże pieniądze a 10zł może być za ten zakład :D

Belle Vue Aces 2.05
Eastbourne Eagles 1.70
Remis 15.00

Odpowiedz do tematu